Blogpost

4

Terug naar reisinspiratie

De zekerheid van Vakantie Vinders

Het boeken van jouw droomreis is iets wat wij maar al te graag voor je doen maar dit gebeurt tegenwoordig steeds meer op internet. Vaak krijgen wij dan ook vragen als ‘Wat is het voordeel van boeken via een reisbureau?’ en ‘Is het boeken via jullie niet veel duurder dan?’ In deze blog geven we antwoord op al deze vragen.

ANVR, SGR en calamiteitenfonds

Wij als Vakantie vinders vinden de zekerheid van jouw vakantie van groot belang. Daarom zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Zeker in het afgelopen jaar waarin de coronacrisis oprukte hebben we gemerkt hoe belangrijk deze fondsen zijn. Maar wat houdt dit nu precies in en wat betekent dat voor jou als vakantieganger?

De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Zij behartigen onze belangen als reisbureau maar ook die van jou als klant. Als je je reis bij ons boekt biedt de ANVR een aantal zekerheden zoals eerlijke voorwaarden, veilig reizen en financiële zekerheid. De SGR, staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit is een Nederlandse organisatie die garant staat voor jouw geboekte reis in het geval dat een reisorganisatie in financiële moeilijkheden komt. Tot slot zorgt het calamiteitenfonds ervoor dat je extra kosten die je maakt bij een onverhoopte calamiteit terugkrijgt. Denk hierbij aan calamiteiten als een natuurrampen.

Wanneer zelfstandig je accommodatie boekt heb je in de meeste gevallen geen dekking van de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Wij als reisbureau, de vakantievinders, bieden jou dus deze zekerheid voor jouw vakantie.

Duurder dan het internet?

Wanneer we het hebben over de voordelen van het boeken bij een reisbureau, wordt de prijs eigenlijk nooit genoemd. Maar waarom niet? Met de opkomst van internet en de vele online aanbieders is ook meteen de gedachte gegroeid dat een reisbureau duurder is. Maar klopt dit nu eigenlijk wel of spreken we hier van een Mythe? Om antwoord te geven op deze vraag; Nee dit klopt zeker niet. Wij zijn als reisbureau niet duurder dan een online aanbieder. Wij bieden onze klanten exact dezelfde prijzen als de online aanbieders. Sterker nog, onze vakantie vinders weten voor jou de echte deals te vinden voor jouw vakantie. Er dus geen sprake van extra boekingskosten, commissies of verhoogde prijzen.

Kortom, meer service en zekerheid én dat voor dezelfde prijs als op internet. Waar wacht je dus nog op? Wil je een afspraak maken op ons reisbureau bij een van onze Vakantie Vinders? Dat kan vakantievinders.nl/contact