Het reisbureau van Maassluis

Hét reisbureau van Maassluis

Hét Reisbureau van Maassluis: VakantieXperts de Reiszaak

Bezoek ons in de Koningshoek in Maassluis. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. Tevens is er iedere vrijdagavond koopavond tot 20:00 en is er laatste zondag van de maand koopzondag van 12:00 tot 16:00 uur. Voor het opdoen van inspiratie, informatie opvragen of plannen en boeken van jouw vakantie kun je gewoon langskomen of een afspraak maken, zodat we voldoende tijd voor je hebben.

reis-boeken-maassluis

Vakantieaanbod VakantieXperts de Reiszaak in Maassluis

Ons aanbod bij VakantieXperts de Reiszaak in Maassluis is enorm divers. We kunnen reizen boeken van bekende touroperators zoals Tui, Corendon, Alltours en De Jong Intra. Wat je vakantiewens ook is, wij hebben het voor je. Van stedentrips, op maat gemaakte rondreizen en wintersport tot all-inclusive zonvakanties en alles daar tussenin. Je bent van harte welkom in onze nieuwe reisbureau in de Koningshoek Maassluis.

Voordelen van ons reisbureau

De voordelen van ons reisbureau zijn talrijk. Hoewel online boeken gemakkelijk is, bieden wij een persoonlijke aanpak fysiek in Maassluis. Onze vakantie-experts creëren op maat gemaakte reizen die aan al jouw vakantiewensen voldoen. Bovendien zijn we aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, wat extra zekerheid biedt.

reis-boeken-delft
koningshoek-reisbureau-maassluis

Gemakkelijk parkeren bij winkelcentrum Koningshoek

Bij ons reisbureau in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis kun je gemakkelijk gratis parkeren. Of je nu even snel langskomt om wat informatie op te vragen of uitgebreid de tijd neemt om je vakantiewensen te bespreken, parkeren is bij ons geen probleem. We heten je van harte welkom en staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw perfecte vakantie.

Meest verkochte vakantiebestemmingen VakantieXperts de Reiszaak Maassluis

De meest populaire vakantiebestemmingen bij VakantieXperts de Reiszaak in Maassluis variëren van bruisende steden zoals Lissabon, Rome en Londen tot zonovergoten strandbestemmingen zoals Curaçao en de Bonaire. Voor avontuurlijke reizigers bieden we maatwerkreizen naar Vietnam, Thailand, Colombia of Zuid-Afrika. Maar toch worden de zonvakanties in Europa nog het meest geboekt. En ook daar helpen we je graag bij!

Wil je jouw vakantiewensen bespreken of een vakantie boeken? Maak hier een afspraak of kom gewoon langs bij ons reisbureau in Maassluis.

reisbureau-citytrip

Veelgestelde vragen

Reisbureau Maassluis

Kun je gemakkelijk je auto kwijt bij het reisbureau in Maassluis?

Natuurlijk! Rondom de koningshoek, waar ons reisbureau zich bevindt, zijn verschillende grote parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

 

Kan je bij het reisbureau terecht buiten kantoortijden?

In ons reisbureau in Maassluis zijn wij buiten kantoortijden geopend op vrijdag avond, zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. En hebben wij iedere laatste zondag van de maand koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur.

 

Kan ik ook op afspraak terecht bij het reisbureau in Maassluis?

Ja zeker! Maak hier je afspraak.