Het reisbureau van Delft

Hét reisbureau van Delft

Hét Reisbureau van Delft: VakantieXperts de Reiszaak

Kom langs bij ons op het reisbureau in Delft in de Hovenpassage. We staan iedere werkdag van 09:30 -17:30 voor je klaar en zijn op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur geopend. Voor het boeken van jouw vakantie kan je gewoon bij ons binnenlopen of kan je een afspraak maken, dan weten we zeker dat we voldoende tijd voor jou hebben.

reis-boeken-maassluis

Vakantieaanbod VakantieXperts de Reiszaak in Delft

Welke vakantiewens je ook hebt, bij ons ben je aan het juiste adres! In ons reisbureau in Delft hebben we een enorm breed aanbod aan reizen. Zo kunnen wij ook vakanties van bekende touroperators als Tui, Corendon, Alltours en De Jong Intra voor jou boeken. Wat voor vakantie je ook wilt, alles is mogelijk. Van een citytrip, op maat gemaakte rondreis, wintersport tot een all inclusive zonvakantie en alles ertussenin. Je bent van harte welkom in ons recent vernieuwde reisbureau in de Hovenpassage Delft.

Voordelen van ons reisbureau

Hoewel het online boeken van een vakantie ook erg makkelijk is, biedt ons reisbureau toch vele voordelen. Onze VakantieXperts complexe routes en planningen maken tot een maatwerk reis waarin al jouw vakantiewensen worden vervuld. Daarnaast is ons reisbureau Delft aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

reis-boeken-delft
reisbureau-delft-parkeren

Gratis parkeren de Hovenpassage Delft

In de Hovenpassage in Delft profiteer je van gratis parkeergelegenheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerkosten, waardoor je volledig kunt ontspannen tijdens je bezoek aan ons bureau. Of je nu snel langskomt voor informatie of rustig de tijd neemt om je vakantieplannen te bespreken, parkeren is bij ons altijd kosteloos en gemakkelijk. We verwelkomen je graag en staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomvakantie.

Meest verkochte vakantiebestemmingen VakantieXperts de Reiszaak Delft

In ons reisbureau in Delft bieden we een breed aanbod aan soorten vakanties. Zo is ook de top 5 vakantiebestemmingen een diverse mix. Zo boeken we jaarlijks veel citytrips naar steden zoals Parijs, Rome en Londen. Maar ook staan ook de zonovergoten strandbestemmingen zoals Cancún en de Malediven zijn populair voor ontspanning en luxe.

Avontuurlijke reizigers verkiezen vaak bestemmingen Amerika of Canada exotische bestemmingen als Thailand en Costa Rica bieden een unieke mix van cultuur, natuur en avontuur voor reizigers die buiten de gebaande paden willen treden. Maar bovenaan ons lijstje staan toch wel de zonvakanties naar bijvoorbeeld Griekenland, Portugal of Turkije.

Jouw vakantiewensen bespreken of een vakantie boeken? Maak hier je afspraak of loop gerust binnen bij ons reisbureau in de hovenpassage in Delft.

reisbureau-citytrip

Veelgestelde vragen

Reisbureau Delft

Kun je gemakkelijk je auto kwijt bij het reisbureau in Delft?

Ja! Ons reisbureau in Delft bevindt zich in de Hoven Passage. Bovenop het dak is een parkeerdek waar je de eerste 2 uur gratis parkeert.

Kan je bij het reisbureau terecht buiten kantoortijden?

Ook ons reisbureau in Delft is op zaterdag geopend van 09:30 – 16:00 uur.

Kan ik ook op afspraak terecht bij het reisbureau in Delft?

Ja zeker! Maak hier je afspraak.