Het reisbureau van Delft en het westland

Nederlandstalig vergezelde cruises voor Nederlanders

Nieuw bij Hapag-Lloyd Cruises

Speciaal voor de Nederlandse cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Nederlanders’ op 6 geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere
Nederlanders.

6 Hapag-Lloyd Cruises met Nederlanders aan boord in 2024

In 2024 voorziet Hapag-Lloyd Cruises op 6 boeiende vaarroutes een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis, speciaal voor Nederlandse cruiseliefhebbers.

Het betreft een mooie mix van expeditiecruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen: het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration en het meermaals als beste cruiseschip erkende EUROPA 2. De boeiende vaarroutes gaan van Antarctica tot Spitsbergen, van de Middellandse Zee tot de Great Lakes in Noord-Amerika.

Expeditie cruises met Nederlanders aan boord

2x Spitsbergen, 1x Noorwegen in de winter, Antarctica

Expeditiecruise Noorwegen
08/03/2024 – 20/03/2024
13 dagen

In het land van het Noorderlicht

Expeditie cruise Spitsbergen 
15/06/2024 – 25/06/2024
11 dagen

Longyearbyen naar Tromso
Begeleiding door Davy Van Acker

Expeditie cruise Spitsbergen
25/06/2024 – 05/07/2024
11 dagen

Tromso naar Longyearbyen
Begeleiding door Davy Van Acker

Expeditie cruise Antarctica
05/12/2024 – 21/12/2024
17 dagen

Avonturen aan het einde van de wereld

Culturele cruises met Nederlanders aan boord

Middellandse Zee

Het prachtige zuiden van Italië met EUROPA 2
10/09/2024 – 19/09/2024
10 dagen

Verleng de zomer in het zonnige zuiden
Begeleiding door Davy Van Acker

Cruise Rome – Dubrovnik met EUROPA 2 
19/09/2024 – 28/09/2024
10 dagen

Idyllische Adriatische Zee
Begeleiding door Davy Van Acker

Extra privileges met Hapag-Lloyd Cruises

Aan boord biedt dit cruise concept enkele leuke extra privileges zoals: 

  • 5% vroegboekkorting op geselecteerde vaarroutes (voorwaarden zie routes)
  • Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis
  • Andere Nederlanders aan boord
  • Blik achter de schermen (afhankelijk van het programma en de omstandigheden)
  • Sessie “gesprek met de officieren” (afhankelijk van het programma en de omstandigheden)
  • Cocktailmoment(en) voor de groep
  • Groepsfoto (print & digitaal)
  • € 200 boordkrediet voor elke passagier voor dranken 

Bovendien wordt ongeveer twee maanden voor vertrek een gezamenlijk presentatiemoment voorzien met alle praktische informatie. En achteraf word je ook uitgenodigd voor een reünie.

Nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises

Realiseer eindelijk je expeditiedromen naar Antarctica en/of Spitsbergen met de nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises. Met de expeditieschen HANSEATIC inspiration, HANSEATIC nature en HANSEATIC spirit, lanceerde Hapag-Lloyd Cruises in 2019 een nieuwe standaard voor expeditiecruises waarbij avontuur en comfort in perfecte harmonie samengaan. 

De wind in je gezicht en de dauw op je huid, dit beleef je als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises en dat is waarom er meer open dek voorzien is bij de nieuwe HANSEATIC expeditieschepen dan bij welk ander expeditieschip dan ook. 

Cruisen met de EUROPA 2, het beste cruiseschip ter wereld

Welkom aan boord van de EUROPA 2: door Berlitz Cruise Guide meermaals verkozen tot beste cruiseschip ter wereld.

Met een maximum van 500 passagiers is de EUROPA 2 klein genoeg om te genieten van een uiterst persoonlijke service, te kunnen aanmeren in kleinere havens en dit in combinatie met het ontspannende comfort van een klein resort.

Zo zijn er zeven themarestaurants aan boord zodat u altijd kan kiezen voor een haute cuisine maaltijd die past bij uw stemming van het moment, van à la carte Frans, Italiaans of Aziatisch tot moderne sushikeuken. Ontspannen aan boord kan in één van de zes bars, de OCEAN SPA of de fitnessruimte. EUROPA 2 heeft enkel suites, zeven verschillende types van 35m² tot 114 m².

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

Met Hapag-Lloyd Cruises verken je verre landen en continenten op een diepgaande manier. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen in adembenemende, natuurlijke decors. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar Hapag-Lloyd Cruises voor staat. 

Aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises zijn er geen grenzen. Op onze blauwe planeet voelen ze zich overal thuis. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: je reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers. Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren, enkel de meest tevreden passagiers. Dat is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

reisbureau-citytrip