Leer ons kennen

vakantie-boeken-reisbureau

Van het verkopen van dagtochten met de touringcar tot familiereizen naar Azië. Anja werkt al 40 jaar bij VakantieXperts De Groot en heeft haar bucketlist met reizen nog niet voltooid. Anja: “Ik kan mezelf wel voorzichtig Azië-specialist noemen denk ik.”

Hobby
Voor Anja is het reizen dan ook meer dan haar werk. ”Het allerleukste aan mijn werk is dat ik iedere dag met mijn hobby, reizen, bezig ben. Het adviseren en verzorgen van een vakantie die uiteindelijk precies voldoet aan de wensen geeft mij heel veel voldoening. Niemand is hetzelfde dus ook ieder advies en iedere boeking is anders. Dat maakt het zelfs na bijna 40 jaar nog steeds zo ontzettend leuk.”

Azië of toch Italië?
“Zelf heb ik veel reizen (met mijn gezin) naar Azië gemaakt. Daar heb ik wel echt veel landen bezocht. Van Sri Lanka, Vietnam, Thailand, Indonesia tot Laos, Cambodia en Japan. Ik kan mezelf dus wel een Azie expert noemen. Maar ook binnen Europa heb ik veel gezien. Zo is Italië op dit moment mijn eigen favoriete vakantieland. Het maakt niet uit waar je in Italië bent, overal is er dat heerlijk relaxte sfeertje. Van Sicilië of Sardinië of juist het vaste land; Puglia, Lazio, Calabrië of de Amalfikust…… Italia e delizioso!