Leer ons kennen

reisbureau-delft

Als ‘broekie’ begon Annika bij het reisbureau op de Loper, inmiddels 20 jaar later heeft ze met haar gezin al veel van de wereld gezien. Annika: “De hele dag bezig zijn met reizen is natuurlijk geweldig! Iedereen kijkt toch uit naar een vakantie en ontspanning.”

Annika de Korver is 40 jaar en woont met haar gezin in Vlaardingen. Als broekie begon Annika bij het reisbureau op de Loper. 19 jaar was ze toen ze werd aangenomen door meneer de Groot. Annika: “Ik ben nog altijd blij dat ik bij de Groot familie ben opgenomen. En inmiddels werk ik dus al ruim 20 jaar op het reisbureau en in de reisbranche.”

Prettig gestoord
Naast werken bij Reisbureau de Groot geniet Annika ook van het werken in de reisbranche. “De reiswereld is een hele gezellige wereld. We zijn allemaal besmet met het reisvirus. Ik denk dat we allemaal een beetje prettig gestoord zijn.”

Specialisme
Het boeken van een vakantie naar Amerika vindt Annika een leuke uitdaging. “Ik vind het leuk om te puzzelen met de verschillende soorten routes, hotels en zo een mooie droomreis met alle wensen van de klant samen te stellen.” Ook draait Annika haar hand niet om voor een uitgebreide familiereis. “Ik heb inmiddels heel wat gezien met mijn eigen gezin. Ik snap dan ook de vragen en wensen van de families die kinderen hebben.”