Leer ons kennen

reisbureau-westland

Van toeristische studie en stage bij een reisbureau tot eigenaar van 3 winkels. Arjan Dijkshoorn draait zijn hand er niet voor om. Arjan: “Na mijn toeristische studie en bijbehorende stage ben ik gevraagd om een reisbureau te gaan runnen in Schipluiden. Dat leek mij wel wat. Dichtbij huis en vele bekenden als klant.”

Arjan Dijkshoorn werkt sinds 2002 voor VakantieXperts van der Werf en is sinds november 2007 eigenaar. In 2020 trok hij de stoute schoenen aan en nam VakantieXperts de Groot Vlaardingen en Maassluis over.

Reisbranche
Naast het feit dat hij de hele dag met zijn grote hobby, reizen, bezig mag zijn geniet Arjan ook volop van de reisbranche. “Het vele contact met de mensen. Het is een branche van ons kent ons. De wereld is heel groot maar binnen de reiswereld is die juist heel klein. Dat vind ik zo leuk.”

Amerika
“Voor klanten vind ik het heerlijk om een reis naar Amerika te mogen boeken. Je kan er alle kanten mee op. Het land heeft zoveel mogelijkheden. Ook is het mijn eigen favoriete vakantieland. Zowel voor werk als privé ben ik er al een aantal keer geweest maar iedere keer is het een feestje.”

Bucketlist
Ook wanneer je meerdere reisbureaus bezit heb je nog een bucketlist: “Bovenaan mijn bucketlist staat Zuid-Afrika. Ik ben er al een keer geweest maar zou graag nog eens met mijn gezin gaan. Maar Argentinië lijkt me ook geweldig. Voetbalwedstrijd erbij, en je hebt een top vakantie!”