Leer ons kennen

Astrid, naar eigen zeggen; “Geboren en getogen in het prachtige Naaldwijk”. Per 1-1-2024 versterkt Astrid ons team van VakantieXperts de Reiszaak in Maassluis. Met ruim 38 jaar aan werkervaring is ze zeker niet nieuw in de reiswereld.

Astrid is een echt buitenmens, ze houdt van wandelen, fietsen en tuinieren. Maar haar hart ligt toch ook wel echt in de reiswereld. “Ik ben sinds 38 jaar werkzaam in de reisbranche, ik ben begonnen bij Toerkoop in Wateringen en heb vervolgens bij Globe en D-reizen gewerkt. Sinds januari  2024 werk ik in de prachtig nieuwe ‘Ibiza style’ winkel in Maassluis. Als je hier binnen stapt krijg je direct al dat vakantiegevoel, heerlijk toch!”

Afwisseling
Voor Astrid blijft werken in de reiswereld iets unieks. “Het leukste van deze baan is dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het ook zo leuk om mensen blij te maken met een fijne reis en ze te ontzorgen. Als ik thuis kom uit me werk zeg ik wel eens tegen mijn man: nou het was me een dag wel weer, ik ben in Amerika, Japan, Tenerife, België en Zweden geweest, hoe leuk is dat!”

Alles is bijzonder
Als je al ruim 38 jaar in de reisbranche werkt heb je dan ook al heel wat van de wereld gezien. Maar toch blijft er altijd wat te wensen over. “Ik heb al veel van de wereld mogen zien tijdens studiereizen. Van Costa Rica, Panama, Thailand, Indonesië, Maleisië, Amerika tot tal van Europese Steden en zonbestemmingen.” Maar wat is Astrid haar favoriet? “Persoonlijk vind ik alle reizen bijzonder, of het nou een weekje kamperen is, met het vliegtuig naar de zon, of een wintersport. Een vakantie is altijd een feestje!”