Leer ons kennen

reisbureau-delft-maassluis

Chantal heeft haar zilveren jubileum bij van der Werf reizen al gevierd. Chantal:“Het leukste aan mijn werk vind ik echt de afwisseling. Van wintersport tot kampeervakantie.”

Chantal de Bakker begon op haar 19e bij van der Werf Reizen en heeft haar 25-jarig jubileum al gevierd. Ook heeft ze wat naamsveranderingen meegemaakt. Van toerkoop naar VakantieXperts naar van der Werf.

Collega’s
Chantal: “Naast de afwisseling van de reizen die je verkoopt en de werkzaamheden krijg je veel verschillende klanten aan de balie, telefoon of op de mail. Maar wat natuurlijk ook belangrijk is zijn de mensen met wie je werkt. We zijn al zo lang een vaste club en hebben het leven met elkaar meegemaakt. Van verkering tot nu met de kinderen in de pubertijd.

Winter(sporter)
De wintersportreizen of de reizen naar winterse bestemmingen kunnen we gerust aan Chantal overlaten. “Ik ben de enige die graag naar de sneeuw gaat binnen onze locatie in Delft. Ik ben fanatiek snowboarder en als het kan, het liefst 2 keer per jaar. Bovenaan mijn bucketlist staat dan ook Lapland. Wel in de winter hè. Ik hou van sneeuw en zou graag een sneeuwscootersafari of rendiersafari willen doen. Het lijkt me echt een hele toffe bestemming!”