Leer ons kennen

reisbureau-delft

Na bij meerdere reisbureaus onder diverse namen gewerkt te hebben is Claudia vanaf juni bij ons in Maassluis te vinden. Claudia: “IJsland biedt zoveel wonderen van de moeder natuur, dat wil je toch zien?!”

Claudia Stok is 46 jaar en woont in Maassluis. Wat naast reizen haar grootst hobby is? “Paardrijden! Het liefst samen met mijn dochter.” Claudia begon in 1995 als stagiaire bij het Vroom en Dreesmann reisbureau in Rotterdam waar ze daarna in vaste dienst is gaan werken. In 2001 is ze overgestapt naar Rottink reisbureau dat later VakantieXperts en D-reizen werd. Na het faillissement van D-reizen was Claudia zeker nog niet klaar met de reisbranche en daarom is ze sinds juni 2021 in onze winkel in Maassluis te vinden.

Maatreis
“Het leukste van mijn werk is een reis op maat maken en dan het liefst een verre reis. Zo vind ik Zuid-Afrika een hele leuke bestemming om te boeken. Er zijn daar geweldige lodges waar je kan verblijven en er is veel te zien. Je kan deze bestemming op zo veel verschillende manieren samenstellen.”

Spanje
“Mijn eigen favoriete vakantieland is Spanje. We gaan hier dan ook regelmatig naar toe en huren een auto en huis in de omgeving van Javea. We rijden met de auto langs de verschillende leuke plaatsjes en daarnaast kan je in Spanje natuurlijk ook heerlijk eten bij de leuke terrassen aan zee. Maar wat bovenaan mijn bucketlist staat is IJsland. Ik zou heel graag het Noorderlicht willen zien. De gletsjers en de vulkanen. Ook kun je hier walvissen spotten, IJsland biedt al deze wonderen van de moeder natuur. Dat wil je toch zien?!”