Leer ons kennen

spaanse-citytrip-boeken

Van standaard pakket reizen naar specialist in maatwerk reizen. Desiree werkte voordat ze bij De Groot kwam werken op een ander reisbureau waar ze voornamelijk standaard pakketreizen verkocht werden. Desiree: “Ik zag de vacature van reisbureau de Groot. Zij waren opzoek naar een maatwerkspecialist. Dit leek mij een hele leuke uitdaging!”

Desiree Bronkhorst werkt sinds september 2020 op het kantoor in Maassluis, daarvoor heeft ze 5,5 jaar op ons kantoor in Vlaardingen gewerkt. Desiree haar grootste hobby? Reizen, hoe kan het ook anders.

Vrolijkheid
Een van de leukste dingen aan het werk van Desiree vindt ze dat haar werk alleen maar bestaat uit vrolijke mensen. “Een vakantie is iets waar je het hele jaar naar uit kijkt. Mensen aan de balie zijn dus altijd vrolijk.” Op de vraag ‘wat is er leuk aan werken in de reisbranche?’ antwoord Desiree dan ook: “Wat is er nou niet leuk aan werken in de reisbranche? Het is heerlijk om voor klanten mooie reizen uit te zoeken en ze achteraf de leukste belevenissen komen vertellen.”

Van wintersport tot cruise
Voor Desiree maakt het niet uit wat ze boekt. “Ik hou ervan om de mooiste reizen te boeken voor klanten, of dit nou om een wintersport, cruise, rondreis of relaxvakantie gaat. Alles is leuk, zeker om het tot in de puntjes te mogen verzorgen voor onze klanten. Wel vind ik een maatwerk reis naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika heel leuk om te mogen samenstellen. De leukste kleinschalige accommodaties uitzoeken en uitwerken voor de klanten. Maar ook vind ik het heerlijk om luxe vakanties naar Turkije of Spanje uit te zoeken.