Leer ons kennen

reisbureau-delft

Na jaren in de reiswereld gewerkt te hebben kwam daar door de coronacrisis noodgedwongen een einde aan. Maar per 1 april 2022 zit Fenneke weer helemaal op haar plek bij ons in Vlaardingen.

Terug in de reisbranche
Fenneke Vessies is 52 jaar en woont met haar gezin in Den Haag. Haar grootste hobby? ‘Vakanties’ hoe kan het ook anders. Fenneke: “Mijn hart ligt toch echt in de reiswereld. Na het faillissement van D-reizen vorig jaar stopte mijn baan. Hoewel ik snel ander werk had gevonden bleef ik verlangen naar het reisbureau. Gelukkig kreeg ik een tip over de vacature bij VakantieXperts de Groot en ben ik dolgelukkig dat ik nu kan beginnen in Vlaardingen.”

Stewardess

Fenneke begon haar carrière in de reiswereld in de lucht als stewardess bij Gulf Air. Waarna ze de overstap heeft gemaakt naar het verkopen van reizen. Zo heeft ze als filiaalmanager bij NBBS Reizen gewerkt. Ervaring met het samenstellen van verre reizen heeft Fenneke dus zeker. Fenneke: “Het mooiste aan dit werk is als de klanten met een blij gevoel de winkel uit gaan en een fantastische vakantie gaan hebben. Dat geeft een heel fijn gevoel.”

De wereld over
Hoewel Fenneke al lang in het vak zit en al veel van de wereld heeft gezien heeft ook zij een bucketlist en haar voorkeuren. Fenneke: “Door mijn werk ben ik in veel landen geweest daardoor maakt het het leuk om van alles te boeken. Zelf ga ik graag naar Ibiza, niet om te feesten, maar om te genieten van de relaxte sfeer en de mooie baaitjes en stranden op het eiland. Maar bovenaan mijn bucketlist staan nog 2 reizen met het gezin: een rondreis door Zuid-Afrika en een reis naar Lapland om het noorderlicht te zien.