Leer ons kennen

reisbureau-griekenland-reis

Pas net klaar met de opleiding toen ze bijna 15 jaar geleden in het diepe werd gegooid; het vinden en boeken van een duikreis in Egypte en een maatwerkreis door Amerika. Leonie: “Zo spannend was het. Maar wat vond ik het fantastisch.”

Leonie van Delden is 34 jaar en houdt natuurlijk van reizen én fotografie. Op 1 juni 2021 heeft ze zich bij ons team VakantieXperts van der werf gevoegd. Maar ervaring heeft ze genoeg.

Droomreis
“Het zelf samenstellen van reizen om zo tot de perfecte reis voor de klant te komen is echt fantastisch. Door soms net even dat ene (soms eigenwijze) extra advies te geven, wordt de reis van een klant een droomreis om nooit te vergeten. Mede daardoor bouw je ook een band met de klanten op. Het vertrouwen dat jij van hen krijgt om hun droomreis voor ze te regelen. Dat vind ik echt heel leuk!”

Eigenlijk is alles leuk
Met boeken van reis door Amerika en Zuid-Afrika kan Leonie je wel helpen. “Bij beide landen merk ik vaak dat klanten niet weten waar te beginnen of hoe de reis in te delen. Vaak zie ik dat ze in vel te korte tijd heel veel willen zien. Ik zie het dan als mijn taak om het reisschema zo optimaal mogelijk in te delen. Dit is dan ook wel een van mijn specialiteiten. Maar eigenlijk is alles leuk. Voor mijn eigen vakanties kies ik graag voor een vakantiehuis op Mallorca of een Grieks eiland. Maar tijdens eerdere reizen ben ik ook verliefd geworden op West-USA en Zuid-Afrika.”