Leer ons kennen

reisbureau-vlaardingen

Een van de vaste gezichten op de Bilitonlaan in Vlaardingen. Margreet Muis werkt al meer dan 35 jaar bij De Groot en heeft dus ook al veel van de wereld gezien. Een keuze maken tussen stad of natuur of een actieve of relaxte vakantie is voor Margeet dus bijna niet te doen.

Officemanager Margeet werkt al zo’n 35 jaar bij de groot Vlaardingen. Hiervoor heeft ze een aantal jaar bij een ander reisbureau gewerkt. Margreet: ”Ik kwam van een ander reisbureau af, dus had al een beetje ervaring, maar het meeste toch wel hier geleerd.”

Klantcontact
Margreet: “Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met onze klanten. De uitdaging is natuurlijk om hen zo goed mogelijk te adviseren en ze uiteindelijk een leuke en mooie vakantie te laten beleven.” Margreet houdt niet alleen van het klantcontact maar ook het contact met collega’s in de reiswereld vindt ze erg belangrijk. “De sfeer is binnen de reisbranche heel ongedwongen. Daarnaast gebeurt er zo veel in de wereld dat het nooit saai is.”

Ik boek graag…
Wanneer je Margreet vraagt waar ze graag reizen naartoe boekt krijg je het antwoord ‘maakt mij niet eens zo veel uit’ “ Of het nu Amerika, Canada, Australië of ergens in Europa is, ik zie altijd de uitdaging de reis zo mooi mogelijk te maken en te laten aansluiten bij de wensen van de klant.” Zelf heeft Margreet dan ook niet een favoriet vakantieland, maar Italië heeft wel een bijzonder plekje in haar hart. “Ik heb het echt overal in de wereld goed naar mijn zin, maar Italië heeft wel een speciaal plekje in mijn hart omdat daar mijn liefde voor de reiswereld is ontstaan.”