Leer ons kennen

reisbureau-griekenland-reis

Michelle heeft de verre reizen ingeruild voor familievakanties naar Europa. Michelle: “Ik ben gek op strandvakanties pas als ik de zee zie ben ik echt op vakantie.”

Michelle Hoekman – van der Knaap is 38 jaar en werkt inmiddels al 16 jaar bij ’het allerleukste reisbureau van Delft.’ Michelle: “Na het behalen van mijn TIO diploma was ik even zoekende en toen werd ik benaderd door een collega. Ik ben vervolgens nooit meer weggegaan.”

Zelfverzekerd
“Zien is verkopen, zeggen wij altijd. Niet alle reizen zijn hetzelfde waardoor je steeds meer te weten komt over de verschillende bestemmingen en telkens meer leert. Hierdoor zit ik na al die jaren zelfverzekerd achter mijn bureau.”

Specialisme
“Ik denk dat we met z’n allen in al die jaren een flink breed assortiment hebben opgebouwd. Van Bali, Thailand en Maleisië- Borneo tot Aruba, Kenia Tanzania en de west kust van Amerika. Eigenlijk kan ik zo nog wel even doorgaan. Maar Italië is op dit moment mijn favoriet. De prachtige witte zandstranden met heerlijke steden om doorheen te struinen. Ideaal voor familievakanties die een huis willen huren en houden van diversiteit.”

Genieten
“Zelf ga ik ook graag naar Kroatië. Heerlijk een bootje huren en elke dag de zee op, snorkelen en aanmeren bij een strandtent voor een lekker ijsje of wijntje. ’s Avonds de prachtige zonsondergang waarbij de dolfijnen gewoon langs je bootje zwemmen. Het toppunt van genieten! Maar eigenlijk ben ik sowieso gek op strandvakanties pas als ik de zee zie ben ik echt op vakantie.”