Leer ons kennen

cruise-reis-boeken

De geboren en getogen Vlaardingse Monique de Vlieger is 37 jaar en werkt al bijna 15 jaar op ons kantoor in Vlaardingen. Tijdens haar opleiding Toeristisch Management heeft ze met een stage geproefd aan het werken op een reisbureau en wilde niks anders meer.

Positiviteit
Naast dat Monique graag op studiereis gaat naar de prachtigste plekken op de wereld vindt ze de reiswereld ook een hele positieve wereld. “Onze branche is eigenlijk altijd een hele positieve, vrolijke branche! Mensen willen op vakantie en dat is eigenlijk altijd leuk nieuws. Je hebt weinig te maken met negativiteit.”

Ik boek graag…
“Een samengestelde reis naar Canada. Hier ben ik zelf een aantal jaar geleden geweest, mijn moeder heeft hier gewoond toen ze kind was. Het land is echt geweldig en zeker een bezoek waard.” Daarnaast vindt ze een reis naar Fins Lapland in de winter ook geweldig. Als diehard wintersporter, is de combinatie van sneeuw, activiteiten met husky honden en sneeuwscooters fantastisch. “Ik word zo enthousiast als mensen daarvoor binnenkomen op het reisbureau.”

Bucketlist
“Bovenaan mijn bucketlist staan Zuid-Afrika en Canada. Zuid-Afrika voor de prachtige natuur en natuurlijk de safari’s! Deze reis heb ik al eens voor mezelf geboekt, maar helaas moeten annuleren. En ik wil echt ooit skiën in de poedersneeuw van Lake Louise. Dat gevoel moet echt fantastisch zijn!”