Leer ons kennen

reisbureau-vlaardingen

Rick, de tweede man tussen alle vrouwen. Door zijn jarenlange ervaring in de reisbranche en vele vakanties heeft Rick alle kennis in huis om onze klanten te kunnen helpen. In april 2022 startte hij dan ook bij ons in Vlaardingen.

Rick van Dijk-Daniel is 56 jaar oud en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de reisbranche. Wat hij het leukst vindt aan werken in deze wereld? “Ik vind dit werk het allerleukste dat er is. Wat er nu zo bijzonder aan dit beroep is, is dat ik de vakantie zo kan aanbieden naar de wensen van de klant.”

Relatie
Het opbouwen van een relatie met de klanten is voor Rick erg belangrijk. “Graag ga ik met alle klanten een relatie aan zodat we elkaar echt beter leren kennen. Op die manier kom ik erachter wat nu jouw ideale manier van ontspannen of wellicht wel inspanning is. Alleen zo kan ik de beste reis voor jou samenstellen met de hotels en uitstapjes die echt bij jou passen.”

Mind your step
Waar Rick zelf graag naartoe op vakantie gaat? “Een echt favoriet vakantieland heb ik niet. Maar ik heb wel hele mooie herinneringen overgehouden aan mijn rondreis door Israël. Daarnaast ga ik graag naar Gran Canaria, daar voel ik mij helemaal thuis. Zon, zee strand en uiteraard lekker eten en drinken. Mijn ideale vakantie invulling. Maar eigenlijk ben ik al op vakantie als ik de luchthaven op loop. Bij de woorden ‘mind your step’ laat ik alles los en ga ik volop genieten.”