Leer ons kennen

reisbureau-griekenland-vakantie

Van Australië tot Griekenland, eigenlijk vindt ze alles geweldig. Maar als ze dan naar Australië vliegt dan wel met een tussenstop in Hong Kong of Singapore. Want een stedentrip is toch wel helemaal haar ding. “Niet alleen met mijn gezin maar ook met mijn vriendinnen, heerlijk toch?!”

Saskia Kieft – 41 jaar woont in Oegstgeest. Sinds 1 oktober 2021 werkt Saskia bij ons team van VakantieXperts van der Werf in Delft. Als je haar vraagt naar haar grootste hobbies? “Uiteten en leuke uitstapjes en tripjes naar het buitenland maken is eigenlijk wel mijn grootste hobby. Samen met mijn gezin maar ook met vriendinnen. Maar sinds een half jaar ben ik ook fanatiek aan het sporten, maar dat zal nooit echt mijn grootste hobby worden” lacht ze.

De cirkel is weer rond
Het feit dat Saskia nieuw is bij de vakantievinders en VakantieXperts van der Werf zegt niet dat ze ook nieuw is binnen de reiswereld. “Na mijn stage bij Broere Reizen, nu 20 jaar geleden werd ik tijdens mijn 2e stage in Tenerife benaderd of ik daar wilde komen werken.” Na een aantal overnames via Thomas Cook, VakantieXperts en uiteindelijk D-reizen komt ze nu weer bij VakantieXperts terecht. “Hoe mooi is het dat ik nu weer bij VakantieXperts aan de slag kan! En dat in een prachtig vernieuwd reisbureau. Ik heb heel veel zin om met Arjan en het team te gaan werken. Arjan ken ik namelijk van een geweldige studiereis Sri Lanka en de Malediven, lang geleden.”

Van Griekenland tot Azië
“Het leukste aan mijn werk vind ik toch wel het blij maken van klanten na het boeken van hun perfecte reis. Ik zie vaak klanten die door de bomen het bos niet meer zien, wat ook logisch is. Er is online zoveel te vinden. Ik vind het dan heerlijk om die klanten te helpen met hun reis.” Een favoriet land om te boeken voor de klanten heeft Saskia dan ook niet. “Van Spanje, Griekenland tot Azië en Australië, ik vind het allemaal leuk. Stedentrips maak ik zelf ook vaak en vind ik ook heel leuk om te boeken voor klanten.”

Favorieten
“Australië is wel mijn favoriete land. Ik wil ook heel snel terug, ook omdat mijn broer hier nu ruim 10 jaar woont. Bovenaan mijn bucketlist staat Tasmanië in Australië, volgens de Australiërs de mooiste staat van het land. Maar ook Canada staat zeker nog op mijn bucketlist.”