Leer ons kennen

reisbureau-spanje-reis

Delftenaar Stefanie van den Berg heeft als grote hobby reizen maar bovenal genieten van het leven. Stefanie werkt al bijna 20 jaar bij van der Werf reizen op ons reisbureau in Delft. Stefanie: “Ik was werkzaam op een reisbureau in Leidschendam toen ik de vacature bij Van der Werf spotte. Ik schreef, werd uitgenodigd en zit hier nog altijd met veel plezier.”

Tevreden
Stefanie: “Het leuke aan mijn werk vind ik het klantcontact. We hebben altijd vrolijke klanten omdat je ze helpt bij iets leuks namelijk het samenstellen van hun vakantie. Hier hebben ze het hele jaar voor gespaard en naar uitgekeken en dan komen ze heel bij naar ons toe. Ik geniet er het meest van als ze dan tevreden de deur uitlopen.”

Bucketlist
“Ik boek voor mijn klanten graag stedentrips. Hiervoor vind ik het heel leuk om op zoek te gaan naar de centraal gelegen kleinschalige hotelletjes. Hier word ik helemaal vrolijk van. Zelf ga ik ook enorm graag op stedentrip. Maar ook een vakantie waarbij we een auto kunnen huren vind ik geweldig. Lekker zelf op pad en kijken waar je uit komt. Maar bovenaan mijn Bucketlist staat toch wel Japan, vanwege de totaal andere cultuur.”