Blogpost

4

Terug naar reisinspiratie

Vakantie Vinders en VakantieXperts, hoe zit het nu precies?

Het afgelopen jaar is er een hoop gebeurd binnen de reisbranche maar ook binnen onze eigen reisbureaus. Zo werden VakantieXperts de Groot in Vlaardingen en Maassluis eind 2020 overgenomen door VakantieXperts van der Werf uit Delft. En kwam daarbovenop het faillissement van D-reizen. Wat betekent dit voor ons reisbureau en onze naam? In deze blog leggen we je het uit.

vakantie-reis-bureau

VakantieXperts
Waar VakantieXperts tot voorkort binnen de holding van D-reizen viel, kunnen we nu met trots vermelden dat we op eigen benen staan. VakantieXperts de Groot Vlaardingen & Maassluis en VakantieXperts Delft zullen dus gewoon VakantieXperts blijven. Geen overnames, naamswijzigingen of andere gekkigheid. Gewoon alles zoals je dat gewend bent.

Vakantie Vinders
VakantieXperts van der Werf en VakantieXperts de Groot slaan de handen ook online ineen. Onder de naam Vakantie Vinders delen we onze reistips, unieke reisroutes en last-minute deals met jou. En is het natuurlijk mogelijk om via vakantievinders.nl direct je vakantie te boeken bij een van onze VakantieXperts reisbureaus in Maassluis, Vlaardingen of Delft.

Kortom, dezelfde reisbureaus, dezelfde mensen en dezelfde voorwaarden alleen online onder een andere noemer.

P.s. op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent reizen tijdens de corona-crisis of de beste last-minute vakantiedeals? Volg ons snel op instagram.com/vakantievinders en facebook.com/vakantievinders